Default welcome msg!

Garantie

Garantie

De ondernemer staat er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften.

Defect bij ontvangst.

Ontvangt u uw product en is dit defect? Neem dan binnen de 30 dagen contact met ons op zodat wij uw product kunnen omruilen. Doet u dit na de 14 dagen bedenktermijn dan kunnen wij het artikel alleen voor garantie aanmelden.

Beschadigd artikel?

Als uw pakket aankomt met een beschadigd verpakking dan adviseren wij u tijdens het aannemen van uw pakket uit te pakken en te controleren met de koerier. Blijkt alles in orde te zijn dan kunt u het pakket gewoon aannemen en is alleen de verpakking beschadigd tijdens het transport.

Heeft u het pakket toch aangenomen zonder te controleren? Dan dient u binnen 24 uur ons op hoogte te stellen hierover, zodat wij de schade kunnen claimen bij onze bezorgpartners. Dit dient u ook te doen als u iets mist.