Garantie

TVreus staat ervoor in dat de producten voldoen aan de overeenkomst, aan de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. Op al onze nieuwe producten zit 2 jaar fabrieksgarantie.


Extra garantie

Je kunt gebruikmaken van de actie voor een jaar extra garantie. Bij tv’s is het derde jaar garantie niet van toepassing als er sprake is van dode pixels, inbranding, meer dan 2.200 branduren of als de reparatiekosten meer dan 60% van het aankoopbedrag zijn.

Kies je voor 5 jaar garantie, dan geldt het volgende. De 3 jaar extra garantie is niet van toepassing als er sprake is van dode pixels, inbranding, meer dan 4.500 branduren of als de reparatiekosten meer dan 40% van het aankoopbedrag zijn.


Bedrijfsmatige aanschaf of gebruik

Wordt een product aangeschaft door een bedrijf of rechtspersoon, of wordt het product gebruikt in een niet-huishoudelijke omgeving, dan geldt een fabrieksgarantie van 12 maanden.

 

Aankoopbewijs

Om aanspraak te kunnen maken op garantie, dien je een kopie van het aankoopbewijs te overleggen. De garantie is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.  Als je zelf veranderingen aanbrengt aan geleverde producten, dan vervalt de garantie.


Defect bij ontvangst

Is je bestelde product defect bij ontvangst? Neem dan binnen 30 dagen contact met ons op zodat wij het product kunnen omruilen. Doe je dit na 14 dagen bedenktermijn, dan kunnen wij het artikel alleen voor garantie aanmelden.


Beschadigd artikel

Is de verpakking bij levering beschadigd? Pak het dan samen met de bezorger uit en controleer de inhoud. Is alleen de verpakking beschadigd, dan kun je het pakket gewoon aannemen.

Heb je het pakket aangenomen zonder te controleren en is er sprake van een schade? Geef dit dan binnen 24 uur na bezorging schriftelijk aan ons door. Doe dit ook als er iets ontbreekt.