SAMSUNG Amerikaanse koelkast RS68A8540B1/EF
Voor 23.59u besteld - Morgen in huis
1149

SAMSUNG Amerikaanse koelkast RS68A8540B1/EF

Special Price 1.149 Regular Price 1.699
Voor 23.59u besteld - Morgen in huis
Gratis bezorging tot de drempel van je woning
Binnen 30 dagen gratis retour
2 jaar garantie op je TV
Laagste prijsaanbieding in heel Benelux!
paceMax Bewaar meer voedsel in een extreem ruime binnenruimte van 609 liter. De unieke SpaceMax maakt gebruik van een speciale, urethaanrijke isolatie waardoor de wanden van het apparaat veel dunner kunnen worden gemaakt zonder dat dit ten koste gaat van de energie-efficientie. Hierdoor win je veel opbergruimte, al blijven de buitenafmetingen van de koelkast gelijk.  Smart Conversion Deze functie biedt optimale flexibiliteit. Dankzij Twin Cooling-technologie kies je uit 5 standen. Verander je vriezer eenvoudig in een koelkast om meer vers voedsel te bewaren. Schakel de koelkast of vriezer  volledig uit om energie te besparen. Of gebruik de vriezer als extra koelkast.  Twin Cooling PlusHoud voedsel twee keer zo lang vers.  Twin Cooling Plus  optimaliseert de temperatuur en vochtigheid in de koelkast en vriezer dankzij de onafhankelijke koelzones. Hierdoor blijven de producten vers en smakelijk en dringen hun aroma’s niet in elkaar door.  Mand en ...

paceMax

Bewaar meer voedsel in een extreem ruime binnenruimte van 609 liter. De unieke SpaceMax maakt gebruik van een speciale, urethaanrijke isolatie waardoor de wanden van het apparaat veel dunner kunnen worden gemaakt zonder dat dit ten koste gaat van de energie-efficientie. Hierdoor win je veel opbergruimte, al blijven de buitenafmetingen van de koelkast gelijk. 

Smart Conversion 
Deze functie biedt optimale flexibiliteit. Dankzij Twin Cooling-technologie kies je uit 5 standen. Verander je vriezer eenvoudig in een koelkast om meer vers voedsel te bewaren. Schakel de koelkast of vriezer  volledig uit om energie te besparen. Of gebruik de vriezer als extra koelkast. 

Twin Cooling Plus
Houd voedsel twee keer zo lang vers.  Twin Cooling Plus  optimaliseert de temperatuur en vochtigheid in de koelkast en vriezer dankzij de onafhankelijke koelzones. Hierdoor blijven de producten vers en smakelijk en dringen hun aroma’s niet in elkaar door. 

Mand en plank Maak
beter gebruik van de ruimte in de koelkast dankzij de comfortabele Wine Shelf. Hij is breder, zodat u er zowel standaardflessen als grotere flessen, zoals die vol champagne, op kunt bewaren. En door zijn afgeplatte vorm is hij multifunctioneel – je kunt er gemakkelijk een pizzadoos of kartonnen dozen met eieren op zetten. 

Ingebouwd ontwerp
Geef uw keuken een elegante, moderne uitstraling. Het ingebouwde ontwerp harmonieert perfect met uw apparaten en kasten, waardoor een perfect harmonieus interieur ontstaat. Het minimalistische ontwerp betekent ook dat het apparaat een vlakke deur, verzonken handgrepen, een verborgen display, een plat wijnrek en grijstinten van voedselcontainers en dozen heeft. 

Vlakke koelbalk
Meer ruimte zonder in te leveren op prestaties. In tegenstelling tot conventionele oplossingen is de slanke koelstrip in de achterwand van het apparaat volledig vlak, wat ongebruikte ruimte minimaliseert en meer ruimte biedt voor het bewaren van voedselproducten. Toch koelt en ventileert het net zo goed, zodat je eten vers en lekker blijft. 

Handig bedieningspaneel Het
minimalistische bedieningspaneel, discreet verborgen in de koelkast, is vooral een oplossing voor mensen met beperkte mobiliteit. Dankzij de gemakkelijk bereikbare bedieningselementen en intuïtieve bediening kunnen de koelparameters met één hand worden ingesteld. 

Digital Inverter Technology
Stillere werking en grotere energiebesparing. In tegenstelling tot conventionele oplossingen, past de Digital Inverter-compressor de bedrijfssnelheid automatisch aan de werkelijke koelvraag aan. Hierdoor genereert het toestel een geluidsniveau van slechts 38 dB (A), dus stiller dan gefluister in een bibliotheek. 

Nauwkeurige koeling
Bewaar de versheid, smaak en aroma van voedsel langer. Onafhankelijke koelsystemen zorgen voor een gelijkmatige temperatuur in elk hoekje en gaatje. Geavanceerde isolatie vermindert schommelingen in het koelingsniveau, hoe warm of koud het buiten ook is. De Digital Inverter-technologie meet en regelt ook nauwkeurig de temperatuur. 

Metaalkoeling
Houd uw producten vers, zelfs als u de deur van het apparaat vaak opent en sluit. De metalen afwerking op de achterwand zorgt voor een betere isolatie en vermindert temperatuurschommelingen in de koelkast. 

IJsblokjesmachine geïntegreerd in de deur
Meer ruimte om meer voedsel op te slaan zonder in te boeten aan gemakkelijke toegang tot de ijsblokjes. Omdat de ijsmachine in de deur is ingebouwd, biedt hij meer ruimte omdat hij ruimte vrijmaakt op het vriesvak en tegelijkertijd voldoende ijsblokjes biedt. En de doorzichtige plastic hoes maakt het gemakkelijk om te zien hoeveel blokjes er nog over zijn. 

Watervrije dispens
Installeer de koelkast waar u maar wilt, zonder tijdrovende sanitaire aansluitingen. De machine is uitgerust met een grote BPA-vrije water- en ijsdispensercontainer. Hierdoor is de koelbox vrijwel overal te plaatsen. U hoeft er ook niet aan te denken om het waterfilter regelmatig te vervangen, wat u zowel tijd als geld bespaart. 

Power Cool / Power Freeze
Geniet van snelle koeling – de Power Cool-knop start het intensief blazen van koude lucht in de koelkast en stelt u in staat om snel voedsel en uw favoriete drankjes te koelen. Aan de andere kant zorgt Power Freeze voor het snel invriezen van grote hoeveelheden voedsel, inclusief ijs. 


Lees meer...
Laagste prijs aanbieding in heel Benelux!
30 Dagen Bedenktijd
Uw oude TV gratis mee retour
Gratis verzending

Product

Garantie 2 jaar
Garantietype On-site service
Oude apparaat gratis retour Ja

Energieverbruik

Energieklasse F
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SAMSUNG Amerikaanse koelkast RS68A8540B1/EF
Uw waardering
Laagste prijs aanbieding in heel Benelux!
30 Dagen Bedenktijd
Uw oude TV gratis mee retour
Gratis verzending