Samsung The Freestyle SP-LSP3B beamer
Voor 23.59u besteld - Morgen in huis
535

Samsung The Freestyle SP-LSP3B beamer

535
Voor 23.59u besteld - Morgen in huis
Gratis bezorging tot de drempel van je woning
30 Dagen Bedenktijd
2 jaar garantie op je TV
Laagste prijsaanbieding in heel Benelux!
De Samsung SP-LSP3BLAXXE is een draagbare slimme beamer waarmee je overal geniet van jouw favoriete films, series of andere content. Door zijn compacte formaat is de beamer eenvoudig mee te nemen naar andere plekken. Overal jouw favoriete content De portable projector van Samsung is uniek. Met dit apparaat kan je overal naar je favoriete content kijken waar je maar wilt. De beamer is zeer compact en bijvoorbeeld makkelijk mee te nemen in een rugzak. Tijdens het projecteren zorgt de beamer ervoor dat hij automatisch scherp stelt en altijd de juiste verhouding weergeeft. Je beschikt, net als alle Samsung tv’s, met de beamer over alle Smart TV functies. Daarmee kijk je dus ook naar je favoriete films en series op Netflix, Disney+ en nog veel meer. Creëer je eigen thuisbioscoop De smart portable projector is 180 graden te draaien. Zo richt je het beeld op de muur of op het plafond. Het maakt niet uit op welk oppervlak je projecteert, want het apparaat zorgt altijd voor een goed ...

De Samsung SP-LSP3BLAXXE is een draagbare slimme beamer waarmee je overal geniet van jouw favoriete films, series of andere content. Door zijn compacte formaat is de beamer eenvoudig mee te nemen naar andere plekken.

Overal jouw favoriete content

De portable projector van Samsung is uniek. Met dit apparaat kan je overal naar je favoriete content kijken waar je maar wilt. De beamer is zeer compact en bijvoorbeeld makkelijk mee te nemen in een rugzak. Tijdens het projecteren zorgt de beamer ervoor dat hij automatisch scherp stelt en altijd de juiste verhouding weergeeft. Je beschikt, net als alle Samsung tv’s, met de beamer over alle Smart TV functies. Daarmee kijk je dus ook naar je favoriete films en series op Netflix, Disney+ en nog veel meer.

Creëer je eigen thuisbioscoop

De smart portable projector is 180 graden te draaien. Zo richt je het beeld op de muur of op het plafond. Het maakt niet uit op welk oppervlak je projecteert, want het apparaat zorgt altijd voor een goed beeld en een juiste verhouding. De projectie kan een grootte hebben van 30-inch tot maar liefst 100-inch. Zo creëer je pas echt een thuisbioscoop. Dankzij 360° sound klinkt het geluid altijd goed.

Leuke functies

Verder heeft de slimme beamer een aantal leuke functies. Met Tap View raak je met je smartphone het apparaat aan, waardoor je geniet van een gesynchroniseerde weergave. Ambient Mode geeft je de mogelijkheid om nieuwe kunst in huis te hangen. Kies uit je eigen foto’s of vooringestelde prisma’s.


Lees meer...
Laagste prijs aanbieding in heel Benelux!
30 Dagen Bedenktijd
Uw oude TV gratis mee retour
Gratis verzending

General

Levertijd 1-2 dagen

Specs

Wifi Ja
HDMI-ingangen 1
USB-poorten 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Samsung The Freestyle SP-LSP3B beamer
Uw waardering
Laagste prijs aanbieding in heel Benelux!
30 Dagen Bedenktijd
Uw oude TV gratis mee retour
Gratis verzending