Ruilen en Retourneren

30 dagen bedenktijd

Je hebt het recht om je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 30 dagen om je product te retourneren. Wil je dit doen, neem dan contact met ons op via info@tvreus.nl. Tijdens de bedenktijd ga je zorgvuldig om met het product en de verpakkingen. Dat betekent bijvoorbeeld dat je het product niet langer dan 5 uur aan hebt gehad; dit is voldoende tijd om te beoordelen of het apparaat aan je wensen voldoet. Wij kunnen de gebruiksuren aflezen. Retourneer je het product met meer dan 5 gebruiksuren? Dan hebben wij het recht om minstens 20% van het aankoopbedrag in rekening te brengen.

 

Retourneren

Je stuurt het product met alle geleverde toebehoren - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking naar TVreus. Stuur het artikel altijd aangetekend en verzekerd (factuurbedrag) op. Tijdens de retourprocedure ben jij aansprakelijk voor vermissing of schade. Als wij het product in goede orde ontvangen hebben, storten wij het volledige orderbedrag binnen 3 werkdagen terug op je rekening. De retourkosten zijn voor je eigen rekening.

 

Wasmachines

Een wasmachine is een hygiëneproduct. Daarom nemen wij alleen wasmachines terug die ongebruikt, onbeschadigd en compleet zijn.

 

Airco's

Bij airco’s is het belangrijk dat de verpakking in goede staat is. Is dit niet het geval, dan zal er voor de verpakking een afschrijving plaatsvinden van 35%. De airco moet ongebruikt zijn. Is de airco gebruikt, dan vervalt de bedenktijd.