Default welcome msg!

Ruilen en Retourneren

30 dagen bedenktijd - herroepingsrecht

Bij TVreus.nl kunt u het bestelde artikel binnen 30 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Tijdens de 30 dagen bedenktijd dient de consument te beslissen of hij het product wenst te behouden en of het juiste product ontvangen heeft. Tijdens de 30 dagen bedenktijd dient de consument zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakkingen. Bijvoorbeeld: De televisie mag niet langer dan 5 uur aan hebben gestaan, dit is voldoende tijd om te beoordelen of het toestel aan uw wensen voldoet. Deze uren zijn door ons af te lezen. Is dat wel het geval? Dan heeft TVreus.nl het recht om voor deze een waardevermindering van minstens 20% van het aankoopbedrag in rekening te brengen. Dit geldt ook voor alle andere producten die TVreus.nl aanbiedt.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 30 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan TVreus geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@tvreus.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 3 werkdagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourprocedure

Wilt u uw bestelling retourneren? Dan dient u eerst contact op te nemen met de klantenservice van TVreus.nl. Zodat wij op de hoogte zijn van uw retourzending.

De kosten voor het terugsturen van uw bestelling zijn voor uw rekening. Stuur uw artikel altijd aangetekend en verzekerd (factuurbedrag) op. Tijdens de retourprocedure bent u altijd aansprakelijk voor vermissing of schade.

Is de retour goed ontvangen dan ontvangt u binnen 3 werkdagen uw aankoopbedrag teruggestort op uw rekening.

Ruilen en Retourneren Wasmachines

Wij kunnen uw wasmachine retour nemen als het product ongebruikt, onbeschadigd en compleet is.
Omdat dit een hygiëne product is moet het product ongebruikt zijn.
Het is in deze situatie niet nodig om het product in gebruik te nemen om te zien of deze aan uw verwachtingen voldoet omdat alle opties en specificaties online zijn te vinden.

Ruilen en Retourneren Airco's

De verpakking van de airco moet in goede staat zijn. Indien niet het geval zal er voor de verpakking een afschrijving plaatsvinden van 35%.
Indien de airco beschadigd is, dan wel beschadigd bij ons aankomt zal ook hiervan een afschrijving plaatsvinden. De percentage van afschrijving zijn afhankelijk van de schade. De airco moet ongebruikt zijn. Indien gebruikt vervalt bedenktijd.


Garantie Airco


Op de airco’s zitten 2 jaar fabrieksgarantie.

Ruilen en Retourneren Koffieautomaten

Heeft u een product ontvangen waarvan de verpakking beschadigd is?

Wanneer u een product ontvangt waarvan de verpakking beschadigd is controleer dan met de koerier of het product zelf niet beschadigd is. Is het beschadigd, stuur het meteen met de koerier retour, wij zorgen dan dat u de volgende dag een nieuw exemplaar geleverd krijgt.

Ruilen/ Retourneren

Kan het product omgeruild/geretourneerd worden als de verpakking geopend is?

Ja dat is mogelijk, echter uitsluitend ongebruikt en in de originele onbeschadigde verpakking.

Als klant heeft u echter recht op 30 dagen bedenktijd. In deze periode kunt u alleen het product beoordelen op het juiste type/model, kleur, display en bijbehorende accessoires. LET OP! Het product mag NIET in gebruik genomen zijn.

Is het product echter defect dan kunt u aanspraak maken op de 2-jarige fabrieksgarantie.