Samsung WF70F5E3P4W
Levering binnen 10 werkdagen
379

Samsung WF70F5E3P4W

379
Levering binnen 10 werkdagen
Gratis bezorging tot de drempel van je woning
30 Dagen Bedenktijd
2 jaar garantie op je TV
Laagste prijsaanbieding in heel Benelux!
Dankzij de Samsung Wasmachine WF70F5E3P4W blijven je kleren, mooi, zacht en behouden hun eigen kleur. Deze Samsung wasmachine heeft een was capaciteit van maximaal 7 kg. Ook valt deze in de energiezuingheidsklasse A+++. Superzuinig! Kenmerkend is het kwalitatieve en elegante design van de WF70F5E3P4W. Deze Samsung wasmachine is voorzien van 14 gebruiksvriendelijke wasprogramma's. Op de digital inverter motor heb je 10 jaar garantie. Dankzij de transparante Crystal deur heeft de wasmachine een moderne look die stijlvol in een strak huishouden past. De functie Last Memory slaat de laatst gebruikte instellingen op—ook als de wasmachine tussentijds is uitgezet. Druk gewoon op Start en was een nieuwe lading wasgoed. De Ceramic Heater Plus is een speciale anti-kalklaag om de hoeveelheid kalkaanslag door hard water te verminderen. Hij functioneert daarom veel efficiënter, wat de duurzaamheid van het verwarmingselement ten goede komt. Met Smart Check app kun je problemen oplossen ...

Dankzij de Samsung Wasmachine WF70F5E3P4W blijven je kleren, mooi, zacht en behouden hun eigen kleur. Deze Samsung wasmachine heeft een was capaciteit van maximaal 7 kg. Ook valt deze in de energiezuingheidsklasse A+++. Superzuinig! Kenmerkend is het kwalitatieve en elegante design van de WF70F5E3P4W. Deze Samsung wasmachine is voorzien van 14 gebruiksvriendelijke wasprogramma's. Op de digital inverter motor heb je 10 jaar garantie. Dankzij de transparante Crystal deur heeft de wasmachine een moderne look die stijlvol in een strak huishouden past. De functie Last Memory slaat de laatst gebruikte instellingen op—ook als de wasmachine tussentijds is uitgezet. Druk gewoon op Start en was een nieuwe lading wasgoed. De Ceramic Heater Plus is een speciale anti-kalklaag om de hoeveelheid kalkaanslag door hard water te verminderen. Hij functioneert daarom veel efficiënter, wat de duurzaamheid van het verwarmingselement ten goede komt. Met Smart Check app kun je problemen oplossen en een diagnoses stellen in het geval van problemen met uw wasmachine. De app biedt snelle, gemakkelijke oplossingen via uw smartphone. Beschikbaar op iPhones en Android apparaten.
 Samsung Ecobubble 
De Eco Bubble motor mengt water en wasmiddel met lucht en blaast het wasmiddel als schuim de trommel in. Het schuim wordt tot wel 40 keer sneller opgenomen door het wasgoed waardoor het sneller werkzaam is en kleding beter schoon wordt. Hierdoor kun je ook op lagere temperaturen effectief schoon wassen. Goed voor je was en je portemonnee!
 Samsung Diamond Drum 
De unieke vormgeving van de Diamond Drum-trommel gaat voorzichtig om met de was en verminderd kreukvorming. Dat komt door de gladde randen in de vorm van diamanten en de verzonken gaten die voorkomen dat kleding blijft haken en beschadigt.
Samsung Quick wash 
Zelfs wanneer u het heel erg druk heeft, kunt u nog steeds tijd vrijmaken om de was te doen met Quick Wash. Zit er een vlek op het shirt dat je net aan wil trekken? Met Quick Wash is jouw broek, trui of jurk in een kwartier weer schoon. 


Lees meer...
Laagste prijs aanbieding in heel Benelux!
30 Dagen Bedenktijd
Uw oude TV gratis mee retour
Gratis verzending

General

Verzending binnen aantal dagen 10

Product

Merk Samsung
Garantie 2 jaar
Garantietype On-site service
Oude apparaat gratis retour Ja

Fysieke eigenschappen

Kleur van het product White
Hoogte (cm) 0
Breedte (cm) 0
Gewicht (kg) 0
Hoogte inclusief voet (mm) 0
Breedte inclusief voet (mm) 0
Diepte inclusief voet (mm) 0
Gewicht inclusief voet (kg) 0
Breedte verpakking (mm) 650
Diepte verpakking (mm) 670
Gewicht verpakking (kg) 63000

Audio

Aantal luidsprekers 0
Optische digitale audio-uitgang 0

Eigenschappen voor gebruik CI+ module

Gemeenschappelijke interface plus (CI+) 0

Aansluitingen

Aantal HDMI-poorten 0
USB 2.0-poorten hoeveelheid 0
Component video (YPbPr/YCbCr) in 0
Composiet video-ingang 0
Aantal RF-poorten 0
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Samsung WF70F5E3P4W
Uw waardering
Laagste prijs aanbieding in heel Benelux!
30 Dagen Bedenktijd
Uw oude TV gratis mee retour
Gratis verzending