Default welcome msg!

Verzenden en Afhalen

Verzenden

Voor 23:59 uur besteld de volgende dag in huis. 7 Dagen per week.

Voor de levering van onze producten maken wij gebruik van de Pakketdienst of onze Bezorgpartners. Zij bieden ons de garantie bestelde producten een dag later al bij onze klanten aan te bieden. Mits u gebruik maakt van Bankoverboeking dan moet u rekening houden met een overboektijd van 1-3 werkdagen. Bestelt en betaalt u via Bancontact/Mister Cash of IDEAL voor 23:59 uur dan wordt uw bestelling de volgende dag bij u aangeboden. 7 dagen per week. Zodra uw bestelling verzonden wordt brengen wij u hiervan per e-mail op de hoogte. Uw bestellingen zullen tot aan de voordeur (begane grond) worden afgeleverd.

 

Bestellingen in Nederland en België worden gratis thuisbezorgd.

Afhalen

TVreus.nl biedt u de mogelijkheid om uw bestelling af te halen bij onze afhaalpunt te Wijchen. Hiervoor dient u eerst per e-mail of telefonisch een afspraak te maken.

Adres: TVreus.nl

Bijsterhuizen 2414

6604 LL WIJCHEN

Tel: 085-0030530

 

Afhaaltijden:

Maandag - Zaterdag: 11:00 - 18:00 uur
Zon- en feestdagen: Gesloten

Telefonisch bereikbaar:

Maandag - Zaterdag: 11:00 - 18:00 uur
Zon- en feestdagen: Gesloten

Beschadigd artikel?

Als uw pakket aankomt met een beschadigde verpakking dan adviseren wij u uw pakket uit te pakken en te controleren met de koerier. Blijkt alles in orde te zijn dan kunt u het pakket gewoon aannemen en is alleen de verpakking beschadigd tijdens het transport.

Heeft u het pakket toch aangenomen zonder te controleren? Dan dient u binnen 24 uur ons hierover schriftelijk van op hoogte te stellen, zodat wij de schade kunnen claimen bij onze bezorgpartners. Dit dient u ook te doen als u iets mist.